(073) 611 28 33
Batavus Premium Dealer

Uw Batavus E-Bike Xpert

Cycle-Star Schijndel is een gecertificeerd ‘Batavus E-Bike Xpert’ en staan tevens te boek als Batavus Premium Dealer. Er zijn altijd minimaal 5 Batavus demomodellen in de winkel aanwezig die representatief zijn voor de belangrijkste elektrische fietsmodellen en -technieken.
Uw Koga Signature Dealer

Uw Koga Signature Dealer

Ook heeft Cycle-Star een nauw samenwerkingsverband met Koga voor uw elektrische fietsen. Cycle-Star is dan ook een gecertificeerd E-bike en ‘Koga Signature’ dealer. In onze winkel is dan ook een ruim aanbod van Koga E-Bikes te vinden.

Uitstekende Service

In onze werkplaats kunt u ook na aankoop terecht voor een deskundige fietsreparatie zodat u weer snel en veilig op pad kunt. Aangeraden wordt om uw fiets regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Als E-Bike Expert hebben wij de expertise in huis om uw E-Bike zo goed mogelijk te onderhouden.

Vrijblijvende Proefritten

Kom langs voor een gratis proefrit om de verschillende elektrische fietsen te testen die wij voor u klaar hebben staan. Wij helpen u met het vinden van de juiste fiets die bij u past. Allemaal vrijblijvend natuurlijk!

Elektrische fietsen zijn geschikt voor iedereen

Bergop fietsen, tegen de wind in fietsen en opstarten bij bijvoorbeeld het stoplicht kost soms best wat moeite. Het wordt allemaal een stuk gemakkelijker als je gaat voor een elektrische fiets in plaats van een gewone fiets. Kun je geen lange of uitdagende fietstochten meer maken omdat je conditie niet meer zo goed is als vroeger? Of krijg je snel last van allerlei pijntjes als je een zware fietstocht onderneemt? Dan is een e-bike de oplossing voor jou. Door de trapondersteuning kost fietsen je nauwelijks moeite.

Elektrische fietsen zijn sneller

E-bikes zijn uitgerust met een motortje in het voorwiel, het achterwiel of bij de trappers. Deze motor wordt aangedreven door een accu, die meestal zit verwerkt in het frame van de fiets of onder de bagagedrager is bevestigd. Als je begint met fietsen geeft dit motortje je wat extra kracht, waardoor je makkelijker vooruit komt. Hoe harder je fietst, hoe harder de motor werkt. Zo kun je ongeveer een snelheid van 25 kilometer per uur bereiken met maximale trapondersteuning. Op een gewone fiets moet je flink doortrappen om een snelheid van 16 kilometer per uur te bereiken.

Uitdagende routes zijn geen probleem meer met uw nieuwe E-Bike

E-bikes kunnen een nieuwe wereld voor je openen. Normaal gesproken zou je misschien nooit een uitdagende fietsroute met veel hoogteverschillen of een fietstocht langs het strand met flinke tegenwind uitkiezen, maar als je een fiets met een goede accu hebt, is zo’n route al een stuk minder zwaar. Verken heel Nederland en het buitenland zonder belemmeringen op een elektrische fiets.

Met een E-Bike leg je gemakkelijk grote afstanden af

Grote afstanden schrikken je normaal gesproken misschien af, maar dat hoeft helemaal niet als je een elektrische fiets hebt. Op een e-bike ben je nu eenmaal veel sneller dan op een gewone fiets en daar kun je je aantal kilometers op aanpassen. Kies een speciale e-bikeroute uit en laat de kilometers lekker voorbij vliegen. Deze routes zijn langer dan gewone fietsroutes en er liggen gezellige cafés en eetgelegenheden op de route, waar je je fiets op kunt laden en tegelijk kunt genieten van een kopje koffie of een smakelijk hapje.

Een elektrische fiets is een goede vervanging van de auto

Autoritjes zijn makkelijk te vervangen door een ritje op je e-bike. Laat de auto gewoon eens staan als de afstand naar je bestemming niet té groot is en pak de fiets. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar het scheelt ook in de portemonnee. Een elektrische fiets kopen kost wel wat, maar dat haal je er zo weer uit met alle kosten die je bespaart op benzine

Elektrisch fietsen werkt ontspannend

Fietsen op een e-bike kost een stuk minder moeite dan fietsen op een gewone fiets. Daardoor is het een stuk makkelijker om te ontspannen en tot rust te komen. Je zult geen last hebben van brandende spieren of gezweet, maar kunt juist lekker je hoofd leegmaken en van de natuur om je heen genieten. Zo kom je weer helemaal fris thuis.

Bron: www.route.nl

Met mijn fietsenwinkel in Schijndel sta ik garant voor goede service en persoonlijk contact. Ik heb bijna alle Batavus en Koga modellen staan, of het nu gaat om een elektrische fiets, een mamafiets of een stoere transportfiets. Kom ze gerust eens bekijken en uitproberen. Als E-bike E-xpert help ik u graag met het vinden van de perfecte elektrische fiets. Ik heb verstand van zaken, ken de mogelijkheden van de verschillende technieken en motoren en geef u eerlijk advies. Rob van Engeland

Eigenaar, Cycle-Star Schijndel

Login