(073) 611 28 33

Cycle Star is een fietsenwinkel gevestigd in Schijndel. Sinds 2001 is Cycle Star een begrip op het gebied van fietsen en accessoires.


Ruime keuze aan fietsen

In onze winkel heeft u een ruime keuze aan fietsen voor dagelijks en sportief gebruik. Ook voor ATB fietsen kunt u bij ons terecht. Bekende merken zoals Koga, Batavus, Trek, Merida, zijn vertegenwoordigd. Wij hebben kinderfietsen van onder andere Batavus, Alpina en Kawasaki. Wij hebben een ruime keuze in E- bikes. Bijna alle modellen hebben we op voorraad en kunt u vrijblijvend testen. Ook hebben wij diverse aantal tweedehands E-bikes, deze bieden wij aan met 3 maanden garantie op de accu en de motor. Klik hier voor een overzicht van onze voorraad.

Maatwerk

Fietsen is echt een genot als uw fiets perfect op maat is. Wij besteden, samen met u, veel aandacht aan het vinden van het juiste type fiets en de juiste framehoogte. Hiervoor maken wij gebruik van een speciaal meetsysteem.

Het Team

Ons personeel staat voor u klaar om u te adviseren bij uw aankoop of uw fiets te onderhouden in onze modern ingerichte werkplaats.

Nationale Fietsprojecten

Wij zijn aangesloten bij nationale fietsprojecten.

Lees meer

SchijndelCadeaubonLogo

Schijndel Cadeaubonnen

Wij accepteren ‘Schijndel Cadeaubonnen’

Lees meer

hand-schudden-shutterstock

Onze Merken

Bekende merken zoals Koga, Batavus, Trek, Merida, zijn vertegenwoordigd.

Lees meer

Login